+31(0) 70 30 70 015 info@dsignsquad.nl

Wie wij zijn

Wij zijn een team van veelzijdige sign specialisten. Ons vakmanschap in combinatie met onze moderne high tech apparatuur maakt dat wij hoogstaande kwaliteit leveren in grootformaat printing en signing. Met ons aanbod aan visuele oplossingen zijn wij leverancier voor onder andere overheidsinstellingen, beursinrichters, marketing-, reclame- en communicatiebureaus. Op onze offertes en leveringen zijn de algemene voorwaarden van brancheorganisatie SI’BON van toepassing. Raadpleeg Sibon.nl voor meer informatie.

Wat wij bieden

Printen doen wij op de meeste materialen maar vooral op hout, kunststof en aluminium. Met onze frees- en snijtafel werken wij uw print in iedere gewenste vorm af. Dit kan ook een constructie zijn zoals een tafel of een presentatiewand op maat. Op onze leveringen zijn de  algemene leveringsvoorwaarden van SI’BON van toepassing.

Milieu

Wij vinden het belangrijk om verantwoordelijk te produceren. De door ons gebruikte uv-inkten zijn GreenguardAgBB en Nordic Swangecertificeerd en worden zorgvuldig verwerkt en afgevoerd. Een efficient prepress- en productieproces zorgt ervoor dat de hoeveelheid restmaterialen en afval beperkt blijft. Materialen als pvc, aluminium, karton en perspex worden gerecycled.

Waar wij goed in zijn

Onze kracht ligt in het meedenken met de klant. Wij hebben ervaring met een diversiteit aan klanten en leveranciers en adviseren u graag over bijvoorbeeld materialen en vormgeving. Met name als er sprake is van maatwerk of als de deadline onder druk staat.

Adres

Lekstraat 152
2515 VZ, Den Haag

Contactgegevens

+31 (0) 70 30 70 015
info@dsignsquad.nl

Openingstijden

maandag t/m donderdag:  08:30-17:30
vrijdag: 08:30-17:00
zaterdag en zondag: gesloten