+31(0) 70 30 70 015 info@dsignsquad.nl
Over ons

Wij zijn Dsign Squad

Ons vakmanschap in combinatie met onze moderne high tech apparatuur maakt dat wij hoogstaande kwaliteit leveren in grootformaat printing en signing. Met ons aanbod aan visuele oplossingen zijn wij leverancier voor onder andere overheidsinstellingen, beursinrichters, marketing-, reclame- en communicatiebureaus. Op onze offertes en leveringen zijn de algemene voorwaarden van brancheorganisatie SI’BON van toepassing. Raadpleeg Sibon.nl voor meer informatie.

Persoonlijk

Omdat wij persoonlijk contact heel belangrijk vinden, spreken we iedereen graag persoonlijk aan. Onze communicatie is helder en duidelijk. Laat onze machines het ingewikkelde werk maar doen.

Milieu bewust

 De door ons gebruikte uv-inkten zijn GreenguardAgBB en Nordic Swan gecertificeerd. Een efficient prepress- en productieproces zorgt ervoor dat de hoeveelheid restmaterialen en afval beperkt blijft. 

Ontzorgen

Wij zijn oplossingsgericht en leggen de focus op het eindresultaat en de succesvolle samenwerking. We adviseren, denken mee en stellen de juiste vragen om zelfs het onmogelijke, mogelijk te maken.

Ons team

Dennis

Dennis

Project Manager

Fred

Fred

Creative Director

Mathieu

Mathieu

Visual Media

Dennis

Dennis

Project Manager

Fred

Fred

Creative Director

Mathieu

Mathieu

Visual Media

Neem contact met ons op

Via het onderstaande contactformulier kunt u terecht bij ons voor al uw vragen en wensen wat betreft visuele communicatie. Wij zijn oplossingsgericht en leggen de focus op het eindresultaat en een succesvolle samenwerking.

Wij denken graag met u mee!

Contactgegevens

Lekstraat 152
2515 VZ, Den Haag
+31 (0) 70 30 70 015
info@dsignsquad.nl

Openingstijden

maandag t/m vrijdag  09:00 -16:00
zaterdag en zondag: gesloten

© 2004 - 2020 Dsign Squad | Visual Expierence