+31(0) 70 30 70 015 info@dsignsquad.nl

Motion Dsign LED frames

 

 

 

 

The next step in ambiance en promotie
Een nieuwe mogelijkheid om elke ruimte zijn eigen sfeer en emotie te geven. Of het nu gaat om een stand op een beurs, om een ontvangstruimte in een gebouw of om een vergaderzaal. In het Motion Dsigh Led Frame combineren we innovatieve ledtechnologie met onze expertise op het gebied van peesframes. Het resultaat: lichtpanelen met fantastische opties.

Dansende figuren
Het Motion Dsign Led Frame bestaat uit een mat met ledlichtjes achter een doek. De lichtjes kunt u programmeren. U kunt bijvoorbeeld de kleuren veranderen en in elkaar over laten vloeien. Maar u kunt ook figuren laten bewegen, bijvoorbeeld alsof er achter het doek iemand danst. Zo krijgt u op het doek een dynamische projectie die gegarandeerd de aandacht trekt.

Simpele bediening
U bedient het ledscherm met een app op uw telefoon, tablet of laptop. Wij helpen u graag om animaties te maken die het beste aansluiten bij uw toepassing en marketingdoelen. Dsign Squad werkt hiervoor samen met contentspecialisten. Via de app kunt u kiezen uit de beschikbare animaties en kleurwisselingen.

Ideaal voor uw beursstand
Het Motion Dsign Led Frame kent vele toepassingen. U kunt het bijvoorbeeld gebruiken voor uw beursstand. Wij kunnen het doek voor u bedrukken met elke gewenste afbeelding, zoals uw logo of uw producten. We leveren de frames in alle maten, van 32 x 32 centimeter tot grote vlakken van meerdere vierkante meters.

Sfeerbepalers
Met het Motion Dsign Led Frame bepaalt u de sfeer van een ruimte. Een heldere kleur om medewerkers te stimuleren, geel om de creativiteit te prikkelen, groen om tot rust te komen. Met een simpele ingreep verandert u de uitstraling van een ruimte. De panelen kunnen zowel tegen de muur als tegen het plafond worden gemonteerd.

Flexibel in gebruik
Behalve op beurzen en in een kantooromgeving is het Motion Dsign Led Frame uitstekend toepasbaar in wachtruimtes, hotels, restaurants en winkels. Een groot voordeel van de frames is dat ze eenvoudig in gebruik zijn en gemakkelijk verplaatsbaar. Het enige wat u nodig heeft, is een stopcontact in de buurt.

 

Lijkt dit op het produkt dat u zoekt?

kenmerken

Verkrijgbaar in diverse afmetingen.

Toepassingen

Beursstand
Kantoor decoratie
Winkel interieur

Adres

Lekstraat 152
2515 VZ, Den Haag

Contactgegevens

+31 (0) 70 30 70 015
info@dsignsquad.nl

Openingstijden

maandag t/m donderdag:  08:30-17:30
vrijdag: 08:30-17:00
zaterdag en zondag: gesloten