+31(0) 70 30 70 015 info@dsignsquad.nl

KATZ Display Board

 

 

 

 

 

 

 

 

Het KATZ Display Board is het ecologisch verantwoorde alternatief voor kunststof platen. Het materiaal is speciaal ontwikkeld voor de beste digitale printkwaliteit. De platen zin leverbaar in verschillende afmetingen en diktes. Ze zijn daardoor een perfecte basis voor uiteenlopende reclame- en communicatieproducten van topkwaliteit.

De milieuvriendelijke oplossing
De KATZ Group produceert de panelen in het Zwarte Woud van hout uit ecologisch verantwoorde bosbouw. Houtpulp wordt vermengd met water en 30% oud papier en gelijmd met lijm op basis van tarwezetmeel. Op de gedroogde houten kern wordt hoogwaardig papier gelijmd. Daarna worden de platen gesneden en klaargemaakt voor verdere verwerking. Bekijk hier hoe het gemaakt wordt.

Topmateriaal
Het KATZ Display Board is ecologisch verantwoord. Maar het is ook gewoon topmateriaal dat de concurrentie aankan met andere materialen. De platen zijn uitzonderlijk stabiel en vlak. Het papier aan de buitenzijde is een perfecte ondergrond voor uw prints. De platen zijn leverbaar in diktes van 16 tot 50 mm en ze wegen 30% minder dan ‘normaal’ karton.

Uitstekend te verwerken
KATZ Display Boards zijn heel goed te snijden en op maat te maken. Dit maakt het materiaal geschikt voor grote posters, maar ook kleinere displays en point-of-sale-materiaal in winkels en op balies. Boren, zagen, laseren, beletteren, verlijmen, thermovormen, bedrukken, de mogelijkheden zijn praktisch onbegrensd. Wij denken graag met u mee over de optimale communicatie.
Uw voordelen op een rijtje
• Milieuvriendelijk
• Aantrekkelijk geprijsd
• Goed te verwerken
• Uitstekende printeigenschappen
• Ook leverbaar met waterproof papier
• 30% lichter dan ‘gewoon’ karton

 

 

Lijkt dit op het product dat u zoekt?

Uitvoeringen

Leverbaar in diverse diktes
Leverbaar met diverse toplagen

 

Toepassingen

Indoor gebruik
tijdelijk outdoor gebruik
Maquette
Bewegwijzering
Plafondhangers
POS materialen
Reclameborden
Displays

Adres

Lekstraat 152
2515 VZ, Den Haag

Contactgegevens

+31 (0) 70 30 70 015
info@dsignsquad.nl

Openingstijden

maandag t/m donderdag:  08:30-17:30
vrijdag: 08:30-17:00
zaterdag en zondag: Gesloten