+31(0) 70 30 70 015 info@dsignsquad.nl

Denk groot: Big is beautiful
Less is more, zeggen ze soms. Minder is meer. Maar soms is het omgekeerd: meer is meer. En groter is beter. Bijvoorbeeld als je wilt opvallen. Denk dan eens opblaasbare reclame. Of een larger than life 3D-object. En een ‘stackawrap’. Aandacht verzekerd. Dsign Squad adviseert u graag hoe u uw boodschap levensgroot kunt neerzetten.

Blaas de boel op
Opblaasbare reclame is ideaal om uw merk onder de aandacht te brengen bij beurzen, concerten, festivals en andere evenementen. Oppompen maar en uw reclame is van grote afstand te zien. Evenement voorbij? U laat de lucht eruit lopen en vouwt het gevaarte op. Compact, eenvoudig te vervoeren en gemakkelijk op te slaan.

Interne ledverlichting
Opblaasbare reclame is leverbaar in vele soorten en maten. Voor binnen en voor buiten. We leveren ook opblaasbare banners met een verwisselbare hoes. Zo kunt u eenvoudig switchen. Met interne ledverlichting valt uw boodschap nog meer op. U kunt overigens ook kiezen voor kleine opblaasbare reclame. Aantrekkelijk als point-of-salereclame. Leuk als weggever en bijvoorbeeld voor op het strand.

Solid 3D-objecten
Zoekt u een eyecatcher die lange tijd buiten kan staan? Wij leveren solid 3D-objecten in alle denkbare maten en vormen. De objecten zijn voorzien van een UV-coating en volledig weerbestendig. Ze gaan tot wel 20 jaar mee. U kunt de objecten demonteren voor bijvoorbeeld winteropslag. We leveren enkele stuks of hele series. Ideaal voor uw buitencampagne, maar ook binnen een blikvanger.

Stackawrap
Een stackawrap bestaat uit een binnenwerk met een hoes eromheen. Het binnenwerk is gemaakt van licht, maar sterk kunststof. De polyesterhoes bedrukken we met de fotoprints die u wenst. De stackawrap is vooral zeer geschikt voor gebruik in winkels. Het is ook mogelijk om van de stackawrap een display te maken met de oorspronkelijke producten erin. Een echte aandachttrekker.

Bekijk de productpagina of neem contact op met Fred Lonzieme of Mathieu en zij beantwoorden graag al uw vragen.
mail: info@dsignsquad.nl.

Adres

Lekstraat 152
2515 VZ, Den Haag

Contactgegevens

+31 (0) 70 30 70 015
info@dsignsquad.nl

Openingstijden

maandag t/m donderdag:  08:30-17:30
vrijdag: 08:30-17:00
zaterdag en zondag: Gesloten