Onlangs sprak ik een communicatiemanager van een grote organisatie. Hij vindt het heerlijk om op beurzen te staan en bezoekers te vertellen over zijn organisatie. Echt zo‘n jongen die zich daarin kan uitleven. Maar het opbouwen en afbreken van stands, daar heeft hij een broertje dood aan. En na een jaar kan de hele handel bij het grofvuil omdat er dan een nieuwe campagne loopt.

Levenslange garantie
Ik vertelde hem over Expolinc, het systeem waar wij bij Dsign Squad mee werken. Iets duurder dan veel andere systemen, maar veel duurzamer en veel flexibeler. Een systeem dat garant staat voor jarenlang probleemloos monteren en demonteren. En mocht er onverhoopt toch iets kapot gaan, dan vervangt de fabrikant het onderdeel gratis. Dat hebben wij overigens nog niet meegemaakt.

Stand staat in minuten
Met Expolinc heb je je stand in hooguit een kwartiertje staan. Je begint met een ingenieus systeemframe dat je vervolgens geheel naar wens kunt inrichten. Via klikmagneten bevestig je prints tegen de wand. Expolinc heeft diverse uitbreidingen om je stand nog aantrekkelijker te maken, zoals vitrinekits, schappen, ledverlichting en monitorhouders.

Oerdegelijk
Over alles van Expolinc is nagedacht. Neem bijvoorbeeld de transportkoffers. Die zijn oerdegelijk en uitgerust met wieltjes, zodat ze eenvoudig te vervoeren zijn. Nog zo‘n typisch Expolinc-dingetje: met de juiste print maak je van een koffer in een handomdraai een balie die één geheel vormt met de rest van je stand. Zodat je niet hoeft na te denken waar je de koffer laat en geen aparte balie hoeft mee te slepen.

Ook voor permanente presentaties
De systemen van Expolinc zijn overigens niet alleen geschikt voor tijdelijke beurzen, maar ook voor min of meer permanente presentaties, bijvoorbeeld in de hal van een ministerie of gemeentehuis of de ontvangstruimte van grote bedrijven. Wanneer het thema verandert, kun je simpelweg de prints loshalen en vervangen door nieuwe afbeeldingen of banners.

Perfecte combinatie
Kortom, met Expolinc en onze eigen printexpertise op alle denkbare materialen biedt Dsign Squad een perfecte combinatie voor al uw presentaties. Meer weten? Neem contact op info@dsignsquad.nl en ik vertel u graag vrijblijvend meer over dit systeem. Wij zijn er enthousiast over, en ik weet zeker dat u dat ook zult zijn.

Fred LonzièmeLijkt dit op het product dat u zoekt?

Adres

Lekstraat 152
2515 VZ, Den Haag

Contactgegevens

+31 (0) 70 30 70 015
info@dsignsquad.nl

Openingstijden

maandag t/m donderdag:  08:30-17:30
vrijdag: 08:30-17:00
zaterdag en zondag: Gesloten