+31(0) 70 30 70 015 info@dsignsquad.nl

LED schermen

LED schermen

LED schermen

LED schermen

LED schermen

LED schermen

LED schermen

LED schermen

LED schermen

Bezoekers in de ontvangstruimte aangenaam bezighouden met op hen toegespitste informatie op een videoscherm. De aandacht vangen van winkelend publiek met dynamische beelden in uw etalage. Uw medewerkers realtime op de hoogte stellen van een interne vacature. Het zijn maar enkele mogelijkheden die digital signage biedt. Dsign Squad maakt u graag wegwijs in deze technologie. En we leveren de hard- en software die u nodig heeft.

Met digital signage kunt u uw boodschap op een of meer displays helemaal toesnijden op uw doelgroep en op de locatie. In dit verband wordt de term narrowcasting ook wel gebruikt, in tegenstelling tot broadcasting. Waar broadcasting op een breed publiek mikt, is narrowcastig gericht op een specifieke groep. Bijvoorbeeld patiënten in een wachtkamer of bezoekers van een congrescentrum.
Toegespitste boodschap

U kunt via narrowcasting allerlei boodschappen communiceren, zoals:
• Aanbiedingen
• Productvideo’s
• Lokaal weer of nieuws
• Mededelingen
• Welkomstwoord
• Vacatures

Wat u nodig heeft
Voor digital signage heeft u een of meer beeldschermen nodig en speciale software. Deze software installeert u op uw pc. Vanaf uw computer beheert u vervolgens de boodschap op de schermen. Tekst, beeld, video, wat u wilt. U kunt ook kiezen voor een aparte narrowcasting speler. Die is volledig toegewijd aan het digital signage systeem. Wij adviseren u graag over de verschillende opties.

Dynamisch en flexibel
Een groot voordeel van digital signage is dat het heel dynamisch en flexibel is. U voert de content in, drukt op een toets en uw informatie verschijnt op het display. U bepaalt zelf wat uw bezoekers, medewerkers of klanten te zien krijgen. Geen gedoe met drukwerk, posters, flyers en wachttijden. U kunt direct inspelen op de actualiteit.

Een display dat past bij uw wensen
Dsign Squad levert schermen en displays in diverse maten en prijsklassen. Van eenvoudige led-schermen tot grote staande displays voor uw etalage of zelfs voor op straat of aan de gevel. Speciaal gemaakt voor heavy duty gebruik en toch zuinig met energie. Geschikt om 24 uur per dag uw boodschap te verkondigen. Ook interactieve touchscreen schermen zijn mogelijk. Uw klanten kunnen dan zelf de informatie opvragen die ze zoeken. We vertellen u graag meer.

Lijkt dit op het product dat u zoekt?

Adres

Lekstraat 152
2515 VZ, Den Haag

Contactgegevens

+31 (0) 70 30 70 015
info@dsignsquad.nl

Openingstijden

maandag t/m donderdag:  08:30-17:30
vrijdag: 08:30-17:00
zaterdag en zondag: Gesloten