1.5m oplossingen

Wij denken met je mee

corona afstand oplossingen

Is uw bedrijf klaar voor de 1.5m samenleving?

De uitbraak van het coronavirus zorgt ervoor dat veel bedrijven voor nieuwe uitdagingen komen te staan. Afstand houden is van groot belang, net als het opvolgen van de voorgeschreven hygiënemaatregelen. Hoe zorgt u ervoor dat uw bedrijf klaar is voor de 1.5m samenleving? Dsign Squad heeft verschillende oplossingen voor kantoor, winkels en horeca.

corona vloerstickers

Vloerstickers

Vloerstickers kunnen breed ingezet worden. Bijvoorbeeld om looprichtingen of wachtplaatsen aan te geven. Ook kunnen vloerstickers ingezet worden om veiligheidszones rondom een werkplek te markeren.

Signus lightweight

Akoestische panelen

Werkplekken veranderen en daarmee ook de benodigdheden om prettig te kunnen werken. Het kan zijn dat er door het verschuiven van werkplekken geluidsoverlast ontstaat. Dit probleem is echter makkelijk op te lossen met akoestische panelen voor bureaus en ruimtes.

corona kuchschermen

Kuchschermen

Kuchschermen zijn ontworpen om in winkels, de horeca en op kantoren mensen te beschermen tegen het verspreiden van corona. Met het creëren van barrières wordt de kans op verspreiding verlaagd. Kuchschermen zijn makkelijk op te hangen of te verplaatsen. Wij kunnen schermen op maat leveren.

Kassa schermen

Kassaschermen

Kassaschermen volgen hetzelfde principe als de kuchschermen. Door de barrière die tussen de medewerker en de klant ontstaat, wordt de kans op verspreiding van het virus verkleind. Het verschil met de kuchschermen is dat bij kassaschermen ruimte wordt gemaakt voor het overdragen van goederen of afrekenen.

corona informatieborden

Informatieborden en displays

Naast de kunststof schermen maken wij ook diverse informatieborden en displays. Hiermee kunt u medewerkers, bezoekers of klanten wijzen op de door u getroffen maatregelen. Het plaatsen en bevestigen van de displays en borden kan op allerlei manier. Voor meer informatie hierover kunt u contact met ons opnemen.

Hygiëne zuilen

Handen wassen is naast afstand houden een belangrijk onderdeel van de huidige maatregelen. Een hygiëne zuil bij binnenkomst op kantoor of in uw winkel sluit hierbij aan. Wij leveren dispensers voor ontsmettende handgel in tafelmodel en vloermodel. Daarnaast kunnen wij de dispensers ook personaliseren voor uw bedrijf.

corona oplossingen hotel
Vloerstickers, kassaschermen en displays zijn er in alle vormen en maten. En ook de manier waarop ze worden ingezet kan van invloed zijn op het uiteindelijke ontwerp. Een standaardoplossing komt daarom niet altijd van pas. Dsign Squad denkt graag mee over de beste oplossing voor uw situatie. Onze service staat garant voor de hoogste kwaliteit, een scherpe prijs en snelle levering.
w

Een 1.5m oplossing nodig?

Neem gerust contact met ons op.