+31(0) 70 30 70 015 info@dsignsquad.nl

Uitvoeringen

Akoestische panelen
Een goede akoestiek maakt het aangenamer om in een ruimte te verblijven, om er te werken of te vergaderen. Akoestische panelen helpen om een optimale akoestiek te verkrijgen. Daardoor voelen mensen zich op hun gemak en presteren ze beter. Galm maakt een ruimte ongezellig. Het geeft bovendien een onrustig gevoel en zorgt ervoor dat je je minder goed kunt concentreren.

Sieraad aan de wand
Onze akoestische panelen zijn niet alleen functioneel, ze zijn ook een sieraad aan de wand. We bedrukken de panelen met een print naar uw keuze. Achter deze print zit een laag akoestisch materiaal die het geluid absorbeert. Deze laag is in sommige gevallen gemaakt van gerecyclede spijkerbroeken en is dan dus duurzaam. De panelen zijn afgewerkt met een fraaie aluminium lijst. We kunnen de panelen ook een neutraal uiterlijk geven en onopvallend tegen het plafond monteren.

Leverbaar in alle maten
De galm in een ruimte neemt meestal al merkbaar af als de akoestische panelen een oppervlakte hebben van 20 procent van de vloeroppervlakte. Bij een ruimte van 10 vierkante meter is dat 2 vierkante meter panelen. Optimaal effect behaalt u als de panelen gelijk zijn aan 1/3 van de vloeroppervlakte. Wij leveren de panelen in de maat die u wilt, van 20 x 20 cm tot 230 x 150 cm.

Meer informatie
Wij informeren u graag over hoe akoestische panelen in uw organisatie kunnen bijdragen aan een optimale werkomgeving. Neem voor meer informatie contact op met info@dsignsquad.nl

Interieur
Beursstand

Toepassingen

Vergaderruimten
Spreekkamers
Kantoorruimten
Horecagelegenheden
Huiskamers
Werkplaatsen

akoestische panelen

Interesse in dit product?

Contactgegevens

Lekstraat 152
2515 VZ, Den Haag
+31 (0) 70 30 70 015
info@dsignsquad.nl

Openingstijden

maandag t/m vrijdag  09:00 -16:00
zaterdag en zondag: gesloten

© 2004 - 2020 Dsign Squad | Visual Expierence